3 ting du skal have styr på inden den store sommerfest

Sommeren er en genial undskyldning for at invitere venner og familie til en stor fest i haven og god grillmad. Alle elsker en god sommerfest, og hvis vejret driller kan I altid sætte et par havepavilloner op. Når du skal holde en sommerfest – eller hvilken som helst anden fest, er der en række ting du skal have styr på. Læs med her og få hjælp at gøre klar til din næste fest.

 

  1. Pynt op

Oppyntning og indretningen af det område, hvor festen skal foregå er ret vigtigt, hvis man gerne vil sætte en god stemning. Hos Billig-billy.dk kan du få alt til a pynte op til din fest med. Alt fra guirlander til sugerør og servietter. Skal du holde en udklædningsfest eller en lidt gakket fest, har de også mange sjove udklædningsgenstande og sjove briller. Hos Billig-billy.dk kan du også finde et stort udvalg af sjove gimmicks og festlege, der kan sætte gang i løjerne.

 

  1. Musik

Stort set uanset hvilken type fest du holder, skal du have styr på musikken. Den billige løsning er et par højtalere og en playliste. Hvis du vælger denne løsning, bør du lave eller finde en playliste, der passer til festtypen, og de gæster der kommer. Det kan være en idé at have en playliste under maden og en anden, når dansegulvet starter. Skal din fest være lidt ekstra, kan du hyre en DJ eller et band til at komme og spille. Det vil helt klart gøre din fest ekstra sjov.

 

  1. Drinks

De våde varer er super vigtige, når man holder fest. Til en sommerfest kan man blande nogle forskellige drinks i store fine glasbeholdere. Hold øl og vin kolde i store spande med massere af is. Skal der være lidt flere muligheder, kan en bartender hjælpe. Hvis ikke du har råd til at hyre en professionel, kan du sagtens få en bekendt til at gøre det.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*