3 ting du skal se, når du besøger Tanzania

En af de meget populære destinationer i Afrika, er Tanzania. Tanzania er et meget spændende land, som har mange forskellige ting at byde på. Der er rigtig mange ting at se og forskellige kulturer at opleve. Det kan være lidt svært at navigere rundt i de mange forskellige ture og byer, og hvordan ved man, hvilke der matcher ens forventninger bedst muligt? Her får du 3 must-see ting, når du skal til Tanzania.

Dar es-Salaam

En vigtig destination eller seværdighed, som du ikke vil undlade at besøge, når du skal til Tanzania, er hovedstaden Dar es-Salaam. Det er en by, hvor du vil opleve en rigtig afrikansk storby med en masse larm, imødekommende afrikanere, tøjmarkeder i lange baner og mange gode muligheder for at spise autentisk afrikansk mad. Det er sjovt at opleve, hvordan en afrikansk storby er, og Dar es-Salaam er ikke en undtagelse.

Safari

Når du er i Afrika, og specielt i Tanzania, så skal du sørge for at tage på safari. Safari i Tanzania er meget specielt, og der er mulighed for at se alle de dyr, du kender fra Løvernes Konge. Der findes flere steder at tage på safari, men en af de mest populære er Serengeti National Park.

Usambara Mountains

En sidste ting, som du også finder i Tanzania, er en rigtig smuk natur. I Tanzania er der rigtig mange bjergkæder, og en af de meget smukke steder hedder Usambara Mountains. Når du vandrer igennem Usambara Mountains, er det en god ide at have en guide med, der kan navigere rundt og vise dig de smukkeste og vigtigste steder at se. Der er mulighed for at se nogle unikke udsigter, som virkelig vil forbavse dig. Det er et rigtig smukt sted, som du ikke vil fortryde, at du har valgt at besøge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*