5 ting du kan lave i sommerferien, hvis ikke du skal rejse

Det kan sagtens blive en oplevelsesrig sommerferie selvom, at alle dine venner er på ferie, og du ikke skal ud at rejse. Vi gennemgår fem forskellige ting, der giver dig lidt mere at lave i din sommerferie, så den ikke bliver kedelig i dine vante rammer. Hvis du ikke orker endnu en indholdsløs sommerferie, så skal du læse med her.

Tag på stranden

Det danske sommervejr skuffer ikke altid. Hvis vejret er til det, så udnyt tiden på stranden. På den måde kan du koble af med noget god musik i ørene imens, du slikker sol.

Pak et håndklæde, en solcream og en god madpakke, så du kan bruge en masse timer på stranden. Når sommeren er omme, har du uden tvivl en ligeså flot kulør, som alle dine venner, der har været ude at rejse.

Hold dig i form med udendørstræning

Sommerferien kan også bruges til at holde dig i form. Det er efterhånden blevet populært med udendørs træningsområder, hvor du helt gratis kan benytte de forskellige faciliteter.

Det er en del sjovere at træne udendørs om sommeren, da du ikke kommer til at være indespærret i et fitnesscenter, der føles som en sauna. Desuden kommer du også til at stå knivskarp inden sommeren er omme.

Prøv nogle kulturelle oplevelser

I de fleste af Danmarks storbyer kan du afprøve en masse kulturelle oplevelser. Der findes en masse museer og udstillinger, der er værd at besøge, når du alligevel tilbringer din sommerferie i Danmark.

I København kunne gode eksempler på kulturelle oplevelser bl.a. være en tur i Botanisk Have, Zoologisk museum eller noget helt tredje. Det er også en fordel, at indgangen til diverse kulturelle oplevelser ikke plejer at koste en bondegård.

Lav en extreme house-makeover

Det kan være, at der er plads til en masse forbedringer i huset, som du ikke har fået ordnet i løbet af året. Nu har du heldigvis masser af tid til at tilgodese alle de praktiske gøremål.

Du kan lave en extreme house-makeover ved at male dine værelser, rydde op i dit klædeskab eller ændre på husets indretning. Du begynder på havearbejdet, så dit hus kommer til at ligne en drøm, når sommerferien er slut. Du kan f.eks. slå græsset, plante nye blomster eller male hegnet. Er dit hegn af træ, så skal du huske træbeskyttelse, når du behandler det.

Deltag i loppemarkeder

Det er en god ide at sælge de ting, som du ikke skal bruge længere, når du ryddet op i dit hus i forbindelse med husets extreme makeover. Disse ting kan du f.eks. sælge på forskellige loppemarkeder rundt omkring i landet. Det kan virke uoverskuelig at slæbe alle sine gamle sager med for at sælge dem, men er du lidt optimistisk, så kan du faktisk ende op med at tjene en god skilling.

Det viser sig måske endda, at du får råd til at tage af sted på en lille weekend get-away med en fra familien eller din kæreste. Du bør dog huske at sikre dit hus imod indbryd, hvis du beslutter dig for at tage på en lille ferie alligevel. Det kan du f.eks. gøre ved at investerer i et overvågningskamera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*