6 Idéer til aktiviteter i efterårsferien

Efterårsferien er over os, og det er tid til at samles med venner og familie og nyde fridagene inden den igen står på arbejde og skole. Vi har fundet 6 forskellige aktiviteter, du kan fylde din efterårsferie med. Så læs med her og få inspiration til hyggeligt efterårssamvær.

Efterårsferie – Sjælland

Halloween i Tivoli: Fra den 13. oktober til den 5. november er det muligt at tage familien eller vennerne under armen til (u)hygge i Tivoli. Få et billede sammen med en zombie, oplev ”Monsters Night Out” eller gå på opdagelse rundt i den store have pyntet med flotte græskar, der er skåret ud i sjove, uhyggelige og mærkelige ansigter.
Pris: 110 kr. entré, børn under 8 år er gratis.

Historie på Dragsholm Slot: Er I til historiefortælling og slotsudstilling, skal I vende vejen forbi Dragsholm Slot i Hørve. På 1 times rundvisning kan I opleve slottets begivenhedsrige historie, der går 800 år tilbage. Slottet byder på stemningsfyldte rammer, og i 2017 fik slottets gourmetrestaurant tildelt 1 Michelinstjerne, så her kan der også blive kælet om jeres smagsløg.
Pris for rundvisning: Voksne 75 kr. – Børn under 12 år, 35 kr.

Efterårsferie – Fyn

Gorilla Park: Bor du tæt på Odense eller måske endnu bedre, Svendborg, kan du bruge en dag i din efterårsferie på at ”svinge dig fra gren til gren” i Gorilla Park i Svendborg. Du får 4 timer med spændende og sjove aktiviteter for hele familien, hvor der er garanti for at få pulsen op og varme i kroppen. Bliv mødt af grænseoverskridende niveauforskelle i hele parken, når din efterårsferie Fyn bliver brugt i Gorilla Park.
Pris: Voksne fra 12 år, 255 kr. – Børn 8-11 år, 205 kr. – Børn 4-7 år, 95 kr.

Europas største Halloween-event: Bliv skræmt fra vid og sans når Valdemars Slot åbner dørene for Horror Nights i efterårsferien. Mød hvileløse sjæle, der sammen med klamme monstre og uhyggelige spøgelser danner rammerne for uhygge på det store slot. Oplev en aften i gys og gru, der får hårene til at rejse sig og efterfølgende måske giver problemer med nattesøvnen.
Pris: 250 kr.

Efterårsferie – Jylland

Halloween i Tivoli Friheden: Tivoli Friheden kan ikke helt måle sig med Halloween i Tivoli København, men desto mindre kan du også her opleve efterårs(u)hygge i Århus, når Tivoli Friheden byder inden for til Halloween og græskar hygge.
Pris: 120 kr. for indgang

En tidsmaskine i Den gamle By: I hele efterårsferien fra den 14. oktober til den 18. oktober kan i rejse tilbage i tiden i Den gamle By i Århus. Her har I også mulighed for at være en del af forskellige gamle scener fra Danmarks historie, hvor det er muligt at klippe sig selv ind. Eller oplev en rejse tilbage i tiden ved hjælp af Virtual Reality briller.
Pris: Voksne 18+, 135 kr. – Børn 0-17 år, gratis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*