Afrika er også en sommerdestination

Det er endnu lidt for tidligt at sige, om vi kommer til at kunne rejse ud i verden i sommeren 2021. Det er ikke sikkert, men det er heller ikke umuligt. Uanset hvad, så kan vi jo i hvert fald godt gå og drømme. Der er mange, der har lidt ekstra penge på kistenbunden til at rejse for. Mange af os har fået indefrosne feriepenge tilbage (og der kommer flere næste år). Samtidig har vi ikke haft mulighed for at bruge så mange, i hvert fald ikke på rejser. For mange kan rejsebudgettet derfor være lidt højere næste år. Det betyder igen, at der er mange der drømmer lidt større.

Drømmen om Afrika

Der er mange der drømmer om at besøge det store kontinent lige syd for Europa. Afrika byder på så utrolig meget ikke mindst, når det kommer til natur og dyreliv. En af de steder, hvor man virkelig kan opleve dette er i Tanzania. Da Tanzania ligger tæt på Ækvator, har de ikke sommer og vinter på samme måde som vi kender det med voldsomt svingende temperaturer. Her er der rimelig ensartet året rundt. Det betyder også, at man kan besøge landet hele året rundt. Og her kan man blandt andet opleve “de store fem”

Udtrykket “de store fem” kommer egentlig fra jægere og handler om de dyr der er sværest at nedlægge, nemlig løve, vandbøffel, leopard, elefant og næsehorn. Her ser vi det dog i et mere humant perspektiv, hvor det naturligvis blot handler om at opleve og se dem. Hvis du rejser til Tanzania, skal du også opleve nationalparken Serengeti, hvor du kan være heldig at opleve “de store fem” og meget, meget mere. Serengeti National Park er på grund af dens mangfoldighed en af ​​verdens mest berømte nationalparker.