Besøg nogle af verdens eksotiske lande

par nyder stranden

Går du også og savner varmen? Så besøg eksotiske lande med Cctravel.dk. Her kan du læse om nogle af de muligheder, du har, for at besøge eksotiske steder rundt omkring i verden.

Besøg det multikulturelle Brasilien

Brasilien er et kæmpe land og et af de steder, som du bør besøge i løbet af dit liv. Der er masser af områder at opdage. Helt oplagt er det at tage til Rio de Janeiro, som nok er den by, flest danskere kender til, i Brasilien. Rio de Janeiro er en enorm by, som byder på lidt af hvert. Der er både storby med butikker, bjerge med en Jesus-figur på toppen af et af dem og store, velbesøgte strande. Det er også en by med store kontraster, hvor rig og fattig lever side om side.

Amazonas er et andet godt sted at opleve, når du endelig er i Brasilien. I regnskoven kan du opleve masser af natur og dyr, som du aldrig havde troet, du skulle se – uden at de var i bur i zoologisk have. Så er du til en spændende og multikulturel kultur og smuk natur, er det Brasilien, der bør være din næste destination.

Se det dejlige Thailand

Thailand er et andet eksotisk land, som bestemt er værd at opleve. Det er også et ret populært sted blandt danskere, og det er ikke mærkeligt! Hvis du er til en aktiv ferie, kan du her blandt andet prøve at dykke og snorkle. Du kan også vælge at besøge en række forskellige øer, så du virkelig får noget ud af en dag. Men du behøver slet ikke at være aktiv hele tiden. Er du mere til at slappe af på stranden i solen, er der også rig mulighed for det.

Du skal selvfølgelig også opleve den dejlige, krydrede mad, som thaierne byder på. Det kan være på forskellige restauranter, på hotellet, eller måske du selv vil bevæge dig ud i at lave nogle madretter inspireret af den thailandske mad.

Oplev Seychellerne i Afrika

Måske du mere har lyst til at besøge Afrika? Så kunne Seychellerne være et rigtig godt bud. Her kommer man heller ikke uden om de fantastiske strande og den vidunderlige natur. Her er det bestemt også muligt at være aktiv. For eksempel kan du cykle rundt og opleve landet. Hvis du er mere til en stille form for aktivitet, kan du tage på fisketur.

Når du så har fanget fiskene, skal du selvfølgelig hjem og tilberede dem. Måske du kan få hjælp til det af nogle seychellere, så du ved, at fiskene bliver tilberedt på bedste seychelliske vis. Og så er det altså ikke lige alle danskere, der kan sige, at de har besøgt Seychellerne.