Bliv klar til sommerferien med disse sommerklæder

Sommeren står snart for døren, og det betyder, at det er tid til at tænke på ferie, lange dage med familie og venner og måske en tur til udlandet. Uanset hvad sommerplanerne er, trænger din sommergarderobe måske til et frisk pust. Her får du tre tendenser, der er på mode denne sommer.

Blomsterprint til det feminine look

Blomsterprint-tendensen har allerede været på mode et godt stykke tid, og det slutter ikke endnu, for hvad skriger mere af sommer end et flot blomstermønster? Farverige blomsterprint er perfekt til at gå sommeren i møde med, hvis du ønsker et mere feminint og farverigt look, der samtidig gør dig i bedre humør. Hvad enten du styler en flot, blomstret top med et par sorte bukser eller hopper i en let, blomstret kjole med matchene taske i blomsterprint, er du garanteret et feminint sommer-look, der passer til alle lejligheder. Køb smukke blomsterprint hos Ofelia tøj.

Farveamok

Udover et smukt blomsterprint betyder sommer også farver og gerne masser af det. Der bliver skruet op for farvestyrken, og ligesom naturen er det nu, du skal springe ud i de flotteste farver, sommermoden kan tilbyde. Især blå og gule nuancer er et hit til sommer, så hop i den himmelblå kjole til strandfesten eller et par behagelige shorts i gul til en cykeltur med familien.

Det praktiske look

Uanset hvad sommerplanerne er, så er det praktiske look en stor modetendens denne sommer. Gør dig det derfor behageligt med en flot og let bluse i leopardprint eller en moderne safariskjorte. Hvis det bliver koldt, passer en windbreaker eller en dejlig, praktisk cardigan perfekt til looket. Fuldend til sidst looket med et par fede vandrestøvler eller sneakers, og du er klar til det meste. Når der er styr på sommertøjet, er der kun tilbage at nyde ferien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*