Bliv klar til strandferien

Vi begynder at kunne tælle dagene til sommer på en hånd og det betyder, at det er ved at være sidste chance for at blive helt klar til bikinisæsonen. Men der er selvfølgelig lige et par ting du kan nå at gøre inden, så du er helt strandklar.

Dyrk motion og spis rigtigt

Motion og den rigtige kost er de ultimative løsninger til at blive helt klar til bikinisæsonen. Ved at dyrke motion en time om dagen og spise sundt og varieret, kan du forholdsvis hurtigt komme ned i din drømmebikini. Men det kræver jo noget arbejde at skrue sig ned i bikinien, for det lyder jo meget nemt at man bare lige skal spise sundt og dyrke motion hver dag. Men for mange kan det være svært, at finde tid til at komme ned i træningscenteret hver dag, og spise sundt hver dag, kan også være lidt besværligt. For hvad nu hvis du lige får spist lidt chokolade den ene dag, så er det jo gået galt, også er det hele jo lige meget. Det du skal gøre, er at du skal give dig selv lov til at spise et enkelt stykke chokolade en gang om ugen. For du skal ikke se på det som en slankekur, men derimod en livsstilsændring. Du skal ikke blive sur på dig selv over, at du har fået taget et stykke chokolade, men derimod tænke, godt jeg ikke spiste hele pakken, også kan du starte forfra i morgen. Begynder du at blive sur på dig selv, modarbejder du din forandring og du vil falde tilbage i de gamle mønstre.

Træn derhjemme

Du behøver ikke tage i et træningscenter for at dyrke motion, det kan du også gøre derhjemme. Nu er vejret, ved at blive så godt, at du kan tage din træning udenfor, hvor der er mere plads. Det kræver ikke så meget af dig andet end at du tager nogle sko på og går dig en tur. Der er også rigtig mange træningsapps som du kan bruge og det er træninger, der ikke varer mere end 5-10 minutter om dagen, så det er nemt at få lagt ind i et ellers presset skema.

Spis de rigtige vitaminer

At dyrke motion og spise sundt er selvfølgelig to rigtig gode løsninger på at komme i bikinien, men mange ved ikke at hvis man ikke får de rigtige vitaminer i kosten, så kan det modvirke dit vægttab. F.eks. hvis du ikke spiser nok protein, vil der ikke ske nogen forskel i dit vægttab, fordi protein er rigtig vigtig for din krop, når den skal opbygge muskler.  Får du ikke dine vitaminer, kan det have indflydelse på din energi, har du ingen energi, vil du ikke kunne overskue at spise sundt og træne, så du vil falde tilbage til din gamle rytme. Er du ikke sikker på om du får nok vitaminer?  Du kan købe dem som kosttilskud hos Helsebixen.

Få en Body SDS

Gør du alt rigtigt, dyrker du motion og spiser sundt, men der er bare lige den sidste bule på maven der ikke vil gå væk. Så kan en løsning være Body SDS. For dine dårlige vaner ophober sig i kroppen som affaldsstoffer og det er ikke lige noget som man bare lige kan komme af med igen. Ved hjælp af Body SDS, bliver der sat gang i kredsløbet, som gør det lettere at løsne spændinger og hævelser i kroppen.  Body SDS er en blanding af bevægelse, massage, åndedrætsteknik, akupressurtryk og zonetryk som er med til at løsne op for din krops skavanker. Ved at få løsnet op i kroppen, vil du kunne dyrke mere motion og have mere energi til at klare dagen og stadig have overskud til at træne.   Vil du vide mere om Body SDS kan hjælpe dig med at komme af med den sidste bule.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*