Brug sommerferien til at få styr på forskellige boligprojekter

De fleste forbinder sommerferien med afslapning og rejse. Men sommerferien er også et perfekt tidspunkt til at få klaret forskelligt boligprojekter, som der ikke er tid til i løbet af en travl hverdag. Men hvilke boligprojekter skal du kaste dig over, når sommerferien starter rundt om hjørnet? Det har vi samlet vores bud på i denne artikel.

Gør haven klar som det første

Det første, du skal kaste dig over, når sommerferien nærmer sig er haven. For at kunne bruge lidt af din sommer i haven, kræver det at d har gjort haven klar til sommerferien.

For at have en god have til sommeren, er det vigtigt at tænke over, hvilke funktioner du gerne vil have. Det kan fx være du gerne vil have et godt sted at sidde og slappe af med en god bog eller gerne vil have mulighed for at have køkkenhave eller bede med blomster. Når du ved hvilke funktioner du gerne vil have, er det nemmere at starte havearbejdet.

Hvis du gerne vil hav et godt sted at sidde, kan du fx fokusere på terrassen og gøre den lækker, så du kan bruge en masse timer der i løbet af sommeren. Det er fx en god idé at give terrassen lidt træbeskyttelse, så den er i god stand til sommeren. Efterfølgende gælder det om at skabe nogle gode siddepladser, så du kan bruge mange timer der.

Planlæg boligrenoveringen i løbet af sommeren

Hvis du har planer om en boligrenovering inden for nærmeste fremtid, er det en fordel at planlægge dem i løbet af sommeren.

Fordelen ved at renovere et eller flere rum i løbet af sommeren er at det ikke behøver at påvirke din hverdag på samme måde, som hvis du gør det når hverdagen er i fuld gang med forskellige aktiviteter.

I løbet af sommeren er det fx nemmere at få dagene til at fungere, selvom du ikke har et velfungerende køkken eller hvilket rum du har planer om at få renoveret.

Det kan fx være du har planer om at lave et nyt badeværelse, lægge nyt gulv i stuen eller montere et akustikloft for at fjerne støj. Uanset hvilken form for renovering du gerne vil i gang med, er det en god idé at planlægge arbejdet i sommerferien, så du er klar til at gå hverdagen i møde efter med en opdateret bolig efter sommerferien.

Frisk boligen op med maling og ny dekoration

Sommerferien er et godt tidspunkt til at få styr på store boligprojekter som renoveringer eller opsætning af nyt loft, men det er samtidig også et godt tidspunkt til at friske boligen op med ny maling eller lidt ny dekoration

Ved at friske boligen op, får du en helt ny bolig i løbet af sommeren, som kan være med til at gøre at du er bedre klar til at gå hverdagen i møde efter sommerferien.

Selvom et projekt som ny maling i boligen, virker som et stort projekt er det vigtigt at tænke over, hvor stor en forskel lidt ny maling kan gøre for en bolig.

Hvis du maler et rum eller to, vil de efterfølgende virker helt nyt, og hvis du samtidig finder lidt ny dekoration, har du nogle helt andre rum og det er derfor en god måde at bruge lidt af sommerferien på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*