Din guide til ferie a la “Badehotellet”

Flere og flere danskere er igen ved at få øjnene op for Danmark som feriedestination. En af de ting der har inspireret mange de seneste par år, er TV2’s succesfulde serie ”Badehotellet”. Måske er du også en af de 1,5 millioner seere, der har fulgt med?

 

Andersens Badehotel fra TV2’s serie er dog ikke det eneste i Danmark. Rent faktisk findes der ifølge VisitDenmark over 40 badehoteller spredt ud over hele landet. Så der er rig mulighed for at skabe en badehotels-ferie i år. Det kunne f.eks. være i Frederikshavn.

Hop ned i en tidslomme

Den idylliske og historiske stemning der serveres i tv-serien, kan du nemt selv opleve. De fleste af Danmarks badehoteller er bevaret i deres oprindelig design og indretning. Dermed er badehotellets oprindelige sjæl og romantik velbevaret.

 

At holde ferie eller weekend på et badehotel giver anledning til at koble fra og stresse fuldstændig af. Vi lever i en moderne og højteknologisk verden, hvor det kan være super svært at følge med. Et ophold på en af de danske badehoteller er en sjov måde at genopleve vores historie på.

Gør dit badehotelsophold ekstra autentisk

Hvis du ønsker, at gøre dit badehotelsophold lidt mere autentisk og idyllisk er der en række ting, du selv kan gøre. Hvis du følger disse 4 tips, er det nemt at komme i den helt rigtige stemning:

 

  1. Sluk mobiltelefonen, computeren og iPaden
    Den idylliske stemning på et badehotel går i strid med vores hurtige og teknologiske verden. Sluk elektronikken, eller minimer brugen af dem kraftigt, for en mere autentisk og afstressende oplevelse. F.eks. kan du underholde dig selv med en bog eller få familien med på et brætspil.
  2. Køb en hat

Alle gæsterne på badehotellet i TV2’s serie har en ting til fælles i deres påklædning – nemlig en fin sommerhat. Gå ud og invester i en fin hat der kan bringe dig i ekstra sommerstemning på badehotellet.

 

 

  1. Giv dig hen til musikken

Prøv at giv klassisk jazz-musik fra 30’erne et lyt. I kan nyde musikken over en drink eller prøve kræfter med dans på den lokale danseskole.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*