Disse europæiske storbyer skal du opleve

Europa har nogen af verdens smukkeste og mest beundringsværdige byer. Du har højest sandsynlig ikke besøgt alle, men i denne artikel har vi fundet frem til en række europæiske storbyer, som du burde tilføje til din bucket-list over destinationer, som du skal se inden du dør.

Rom, Italien

Alle veje fører til Rom, hvorfor du selvfølgelig også skal ligge vejen forbi den smukke, historiske by. Rom har masser af seværdigheder, som du skal opleve i løbet af dit liv. Her er det særlig værd at nævne Den Spanske Trappe, Peterskirken, Colosseum og listen fortsætter. Rom består af fire høje, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt ud over byen. Det er ikke blot smukke bygninger, som Rom byder bo. I og med at Rom ligger i Italien, kan du få noget af en kulinarisk oplevelse, når du besøger Rom. Italienske retter såsom pasta og pizza kan du spise dig mæt i, mens at du nyder en lækker flaske vin på en fortovscafé.  Ydermere er Rom et super dejligt shoppested, hvor der noget til enhver smag og prisklasse. Du kan med garanti finde et lækkert hotel i Rom, hvor du er tæt på alle de ting, som du vil opleve, mens du besøger en af verdens smukkeste byer.

Lissabon, Portugal

Lissabon er Portugals hovedstad og burde være et fast punkt på alles bucket-lister. Lissabon er en super undervurderet by, som mange endnu ikke har fået øjnene op for. Når man først befinder sig i byen, er det svært at forlade den igen. Lissabon er en autentisk by, hvor der stadig kører sporvogne rundt. Lissabon har lige som Rom, mange historiske bygninger, som man skal lægge vejen forbi. Lissabon huser mange hyggelige markeder, hvor man kan gøre sig nogen gode, fine fund til billige penge. Derudover ligger Lissabon ud til havet, så husk at pakke masser af håndklæder, så du kan bade i det skønne hav. I Lissabon kan du altså både kombinere den klassiske storbys ferie med badeferie, sådan du får lidt fra begge verdener.

Budapest, Ungarn

Budapest er i de seneste ti år blevet en af de mest populære storbyer i hele Europa og det er bestemt ikke uden grund. En tur til Budapest sprænger i den grad ikke budgettet, da der både er billige flybilletter, billigt at bo og billig mad. Man kan endda komme ud at spise Michelin mad for under 1000 danske kroner inklusiv en vinmenu. Budapest består af to bydele – Buda og Pest. Begge bydele skal selvfølgelig besøges, da de hver er helt unikke. Budapest har masser af historiske bygninger, som du på din rejse skal besøge. Budapest har masser af ting at byde på, så vent endelig ikke med at booke rejsen til Budapest.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*