En luksus golfferie venter på dig

Hvorfor blive i Danmark her til sommer, når du og familien kan rejse til romantiske byer og eksotiske steder, imens i dyrker sporten i elsker? Oplev en luksusgolfferie, som er tilrettelagt omkring jer, hvor kun det bedste er godt nok. Få skøn gourmet mad i idylliske omgivelser og nyd de sene sommeraftener med en drink i hånden eller en byvandring. Få meget mere af vide lige her.

 

Nøje udvalgte hoteller og grønne golfbaner

Hotellerne er udvalgt af branchens bedste specialister, der har fokus på at hotellets standarder lever op til dine forventninger. I et tæt samarbejde med ClassicGolf, er det muligt at fokusere på standard, kvalitet og meroplevelser. Tilkoblet er et dygtigt og passioneret personale, der altid har øje for dig som gæst, og ønsker at gøre jeres ophold så problemfrit som muligt.

Hoteller ligger i en tæt radius af de grønne golfbaner, der er sande perler. Oplev horisontlinjer der grænser op til banerne, og som er værd at sende postkort hjem om.

Meget mere end golf

Afhængigt af destinationen i vælger at tage til, er der nok at se. Hvis i f.eks. tager en luksus golfferie til skønne Sicilien, vil i have mulighed for at opleve deres største turistattraktion, nemlig vulkanen Etna. Den sneklædte top er bestemt et besøg værd. Sicilien er en forholdsvis ny golfdestination, så hvis i sætter pris på at have plads omkring jer på golfbanen, er dette perfekt for jer.

En luksusrejse der er skræddersyet til dine behov

I kan pakke taskerne og tage af sted i morgen. Med eksperter der er til for at gøre din rejse nem, vil du opleve en meroplevelse hos ClassicGolf. Her kan du bestille en rejse hvor du får fly, hotel, biludlejning og mad inkluderet. Du er som kunde i fokus, og kun det bedste er godt nok.

13 destinationer fordelt over hele verdenen.

Hvor end i vælger jeres rejse skal gå hen, er der meget at vælge af. Der findes et bredt sortiment af destinationer, som er fordelt over hele verdenen. Et kort udsnit af nogle af de mest populære destinationer er Mallorca, Lissabon, Toscana, Garden Route og Marrakesh. Kombiner jeres golfeventyr med en mulighed for at opleve det lokale marked, et kulturboost og skønne seværdigheder. En sådan rejse er skabt til at bringe jer tættere på hinanden.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*