En naturferie på cyklen

De bedste ferier opstår altid, når den ikke er planlagt til punkt og prikke hjemmefra. Impulsive beslutninger og forfølgelse af sin mavefornemmelse, er en opskrift flere og flere danskere benytter sig af når de skal booke deres ferie.

Har du booket din 2018 ferie

Snart går vi ind i et nyt år og kan skrive 2018 i vores kalender. Dette betyder også, at de fleste allerede begynder at overveje deres sommerferie i forhold til destination, type og periode.

Ønsker man en ferie, med masser af spænding og hvor alt måske ikke lige er planlagt til punkt og prikke hjemmefra, bør man kigge på muligheden om en cykelferie. I princippet er det eneste du skal tage stilling til, hvor og hvornår du vil afsted – derefter er det blot at cykle derudaf.

Cykelferien – en anden måde at holde ferie på

En cykelferie er lidt atypisk for nogle, men faktisk er det en sund ferieform både for trænede ryttere, men i høj grad også for de personer der måske aldrig rigtigt cykler. Det er anderledes, og det er en anden ferietype, end man måske er vant til. Det at komme ud i naturen, sammen med en god kammerat, eller måske som par kan give nogle helt fantastiske oplevelser, som man principielt ikke havde troet var muligt.

Samtidig med er det også en perfekt måde, at lære hinanden bedre at kende på. Man vil automatisk komme ud for nogle situationer, hvor man er vant med hinandens reaktioner og holdninger. Dette styrker både et godt venskab, men i høj grad også parforholdet.

Få styr på følgende grundlæggende ting før din cykelferie

Dog er der én essentiel ting man SKAL have styr på, før man tager sin cykel med på en ferie, hvor det udelukkende handler om cykling, natur og oplevelser. Det er afgørende at du har det rette grej med på turen, eftersom det kan ødelægge hele turen, hvis basale ting, såsom den rigtige cykel, grej og tilbehør giver dig en behagelig cykeloplevelse.

Det er altid en god idé at snakke med cykelforhandler, som er ekspert på området, sådan du er sikker på at du får den udstyr der passer bedst til dig og din cykelferie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*