Er I fastliggere? Hav styr på alle tingene

Som fastligger på en campingplads, er der nogle ting, man bare skal have styr på. En af disse er opbevaring. I har formentlig en hel del ting, der gerne skal stå opbevaret på campingpladsen hele sæsonen, og det kan være alt fra havespil til grill eller havemøbler. Selvom der er god plads i mange campingvogne, er der ingen garanti for, at der er plads til, at man vil stable et havebord og -stole ind i den, og man risikerer hurtigt at komme til at ødelægge noget, hvis man bakser ind i noget undervejs.

Derfor er et opbevaringstelt en optimal løsning. Teltet er robust og bygget udelukkende med øje for opbevaring, så I kan have jeres ting stående dér hele sæsonen igennem, når I ikke er på campingpladsen. Selvom jeres havemøbler er fremstillet i hårdføre materialer, har alt bare bedre af at blive afskærmet fra vand og vind, og i stormvejr er det altid vigtigt ikke at have havemøbler til at stå frit fremme.

Forskellige typer af telte

Selvom et opbevaringstelt i udgangspunktet har til formål at være et sted, I kan opmagasinere jeres ting, har enkelte telte flere funktioner. Hvis man har anskaffet sig et telt, hvor ventilationen er godkendt, kan man i en nat eller to bruge teltet til ekstra sovepladser, hvis man for eksempel får besøg af gæster, der gerne vil blive natten over. Opbevaringsteltene har typisk ingen teltdug i bunden, så her er det vigtigt at få dækket af, så luftmadrasserne eller liggeunderlagene ikke bliver fugtige.

Nogle af teltene har desuden plastvinduer, så man kan se igennem. Det kan give lidt lys og overblik, og samtidig kan det virke lidt mere hjemligt, når teltet ser hyggeligt ud. Teltene fås i flere forskellige størrelser, så det er helt afhængigt af, hvor meget opbevaringsplads, I har brug for, når I skal ud at investere.