Få en spændende oplevelse med et weekendophold

Kunne du og din partner godt tænke jer et weekendophold, hvor I kan glemme hverdagen for en stund og virkelig bare hygge jer og nyde hinandens – og andres – selskab? Så kunne et weekendophold med underholdning måske være noget for jer. Det kan være, I er vant til at rejse eller tage på ture, men ofte er det primært hinandens selskab, I nyder. Her får I et indspark af noget frisk og anderledes.

På Rødekro Grænsekro skrues der hver eneste weekend op for musikken, så I kan få kridtet danseskoene og få en hyggelig og festlig weekend lidt ud over det sædvanlige. Her er endda tale om en årelang tradition for livemusik, så der er virkelig noget at se frem til – traditionen går helt tilbage til 1970’erne i selvsamme lokaler. I vil desuden kunne nyde fantastisk mad i de skønne lokaler, ligeledes akkompagneret af musik.

Gør det til ferietid – eller i en hvilken som helst weekend

Der findes heldigvis ingen regler for, hvornår man skal tage på sådan et weekendophold. Hvis I stadig arbejder, kan det være, I bedst kan overskue det, hvis det ligger i forlængelse af en uge med ferie, eller hvis I ved, der er en fridag eller to, I kan udnytte. Omvendt kan det også være et skønt afbræk i hverdagen, hvis man gør det i en hvilken som helst weekend og kommer lidt væk fra hverdagens stress og jag.

Konceptet er bygget sådan op, at I næsten ikke kan undgå at møde og komme til at snakke med andre mennesker. Det er en god mulighed for at opnå nye bekendtskaber, som I måske endda kan mødes med på andre tidspunkter – eller aftalen kan blive, at I igen mødes til et weekendophold, hvor der er sørget for alt, hvad I kunne have behov for – både når det kommer til mad, drikke og underholdning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*