Få en blomstrende sommer i København

blomster københavn

Drømmer I om en budgetvenlig ferie, som stadig er fuld af oplevelser. Så er København stedet for jer!
Her kan I sidde og nyde stemningen i en af Københavns mange haver og parker. Når solen har varmet jer op, skal I ikke gå langt før I møder en strand. Hvis vandet er for koldt, kan I istedet komme med en af de mange både. Bådene kan vise jer København fra en anden side, og der er et hav af muligheder. Tag eksempelvis på en romantisk gondol tur eller tag på kanalrundfart. Alt det får I til billige penge!

blomster københavn

Blomsterfryd og grønne træer i København

Når sommersæsonen starter, betyder det at blomsterne er sprunget ud, og de stråler om kap med solen. Her er Kongens Have mødestedet for mange både københavnere og turister fra hele verden. Her kan man opleve musik- og teaterarragementer. Børnene kan boltre sig på den eventyrlige legeplads, og gå på opdagelse i haven, hvor de fx kan finde talende træer, der fortæller om havens gamle historier. Hvis du gerne vil opleve natur og blomster i København, og hvis I er mere til at være indendørs, så er Den Botaniske Have et kig værd. Her kan du opleve 2000m2 med træer, der er over 100 år gamle, stenhøje og sæsonens variation af blomster. Det er også muligt at få en forfriskning på en af Den Botaniske Haves cafeer, samt besøge blomsterbutikken hvor der sælges frø og planter.

Kanalrundfart og lækre københavnske strande

København er en historisk gammel havneby, og her er et hav af muligheder. I kan vælge mellem flere muligheder alt efter jeres ønske. Hvis I vil vide mere om Københavns historie, så kan I tage på den traditionelle kanalrundfart. Her får I en guide med, der ved alt om den gamle havneby. Der er også mulighed for en romantisk gondoltur på kanalerne. Og hvis I ikke er bange for at vælte i, så kan I også hoppe i kajakken.
Ud over fede bådture byder København også på nogle lækre sandstrande. Her findes der bademuligheder for store som små. Så find blomsterhatten frem og tag en afsted til stranden!

Madboder og frosne delikatesser

Når det er tid til mad, og hvis I er friske på at prøve noget nyt, så er det her, I skal udforske madboderne og de forskelige spisesteder. Her finder I bæredygtige og økologiske køkkener til overkommelige priser. I kan udforske mad fra alle verdens lande. Eksempelvis mexicanske tacos, indiske pirogger og amerikanske burgere hos Copenhagen Street Food. Hvis din ret fra Thailand er for stærk, skal du ikke lede længe for at finde sødere alternativer – eksempelvis en bod med is og andre frosne lækkerier. For når det er sommer, er der ikke noget bedre end at sætte tænderne i en lækker is.
Hvis I har mod på flere nye og uvante oplevelser, så er der et nyt fænomen, som har ramt København. Fænomenet stammer fra Taiwan og kaldes ”Bubble Tea”. Det er en drik baseret på grøn eller sort te, blandet op med juice. Der blandes perler i drikken, men det er ikke almindelige perler – det er nemlig perler lavet af koncentreret juice. Dem suger du så op sammen med drikken gennem et stort sugerør. Dette fænomen er helt klart værd at opleve – så giv det et forsøg! ”Bubble Tea” er blot en af de mange forskellige nyheder, som gemmer sig rundt omkring i København.

Farve, fest og højt humør

Er I til musiske oplevelser, så er mulighederne også mange i København. Her findes alt lige fra klassisk musik til rock og jazz. Hvis du holder meget af musik, kan det anbefales, at du planlægger dit besøg efter en festival eller en af de mange sommerkoncerter. Her finder du rigelige mængder af høj stemning, og kan nyde glæden blandt de mange mennesker.
I København kan du finde overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Med Københavns 87 hoteller, skulle det være en smal sag, at finde et hotel som passer til netop dig.
Tilbage er blot at sige: Rigtig god fornøjelse med oplevelserne i København.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*