Fantastiske oplevelser med et golfophold på Mallorca

Planlæg din næste rejse med Classic Golf, der tilbyder golfophold på eksotiske Mallorca i Spanien.

 

Golf, sol, strand, mad og vin. Rejs til Mallorca og nyd de fantastiske golfbaner og ikke mindst den afslappet og spændende spanske kultur. Som en af Europas mest populære feriedestinationer er det med garanti aldrig kedeligt at opholde sig på Mallorca. Classic Golf skræddersyr golfophold til dig, der også gerne vil have golf til at være en del af ferien.

 

Med mere end 24 golfbaner på øen, er det en sikker vinder indenfor golfdestinationer i Europa. Brug hele dagen på golfbanen og ryk videre ind til storbyen Palma de Mallorca om aftenen, hvor storbypulsen lever i bedste velgående.

 

Mallorca meget mere end bare golf

Den spanske ø har noget for enhver smag. Når du trænger til en pause fra golfen, er der rig mulighed for at opleve Mallorca. Opdag den smukke og til tider barske natur, find roen i en af de mange middelalderbyer, hvor tiden står stille, eller tag ind og nyd noget spansk mad på en af de mange tapasbarer.

 

Der er et bredt udvalg af hoteller at vælge mellem, når man rejser med Classic Golf. Alt lige fra resorts til slotte, der er ombygget til hoteller. Uanset, hvordan du vælger at overnatte i det spanske, så er der et uforglemmeligt ophold i vente.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*