Find billige flybilletter til sydens sol

Aircraft landing on runway

Vi vil alle gerne rejse til sydens sol, men hvordan får man fat i de billige flybilletter. Du kender sikkert flere fra din familie eller venner, der ofte er gode til at finde frem til flybilletter til sydens sol, som næsten ingen penge har koster.

Vil du selv lære, hvordan du får fingrene i billigere flybilletter, kan du med fordel læse denne artikel igennem.

Du vil blive klogere og få konkrete tips til, hvad du selv kan gøre i søgen på en god rejse.

Bestil dine flybilletter i god tid

Det kan ofte ikke betale sig, at vente med at købe sine flybilletter i sidste øjeblik. Tværtimod, er det bedre at være ude i god tid i forvejen. Hvert fly er typisk traditionelt delt op i flere forskellige ”prisklasser”, hvoraf de billigste billetter sælges først. Derfor vil flybilletten hele tiden blive dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen.

Du vil specielt inden for den sidste måned op til rejsedagen, kunne opleve at prisen ofte stiger, da efterspørgslen her vil være størst. Derfor kan det godt betale sig, at bestille sine billetter så tidligt som muligt eller senest 4-5 uger før rejsedagen.  

Flere af de store ruteflyselskaber har åbnet op for ruter til mange af de populære sommerdestinationer, og skal du derfor på ferie i skolernes sommerferie, bør du være rigtig tidligt ude, hvis du skal have en chance for, at få fat i de billigste flybilletter.

Rejs fra en udenlandsk lufthavn

Danmark er langt fra et af de største lande i verden, så ofte kan det godt betale sig, at tjekke hvad priserne er på en rejse til sydens sol med afgang fra f.eks. Malmø eller Hamborg lufthavn.

Passer disse lufthavne geografisk med dig, vil du typisk kunne få din rejse en anelse billigere og derfor bør du have dem med i din prissammenligning.

Det bedste og mest praktiske er naturligvis, hvis du kan flyve direkte til din rejsedestination. Sådan forholder det sig dog ikke altid og derfor bør du undersøge hvilke lufthavne, der har direkte ruter med de forskellige flyselskaber samt hvornår på ugen de flyver til din rejsedestination.

Få hjælp via en rejsesøgemaskine

Et godt valg i jagten på billige flybilletter til sydens sol er ved brug af en rejsesøgemaskine. Faktisk kan du med dette tip ofte spare dig selv for en del penge. Ved brug af en rejsesøgemaskine sammenligner du priser på flybilletter fra flyselskaber og rejsebureauer.

Typisk vil du opleve, at prisen via en rejsesøgemaskine er billigere end den pris, som du finder direkte på rejsebureauets egen hjemmeside, da nogle bureauer decideret vælger, at køre med andre priser i rejsesøgemaskiner, i forhold til priserne på deres egen hjemmeside.  

Med få klik kan du derfor finde de billigste billetter på markedet netop nu. Priserne på flybilletter variere ofte fra selvskab til selvskab. Også selvom rejsen er præcis den samme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*