Gå sommeren i møde med fedt udendørslegetøj

Når det endelig er godt vejr i Danmark, er det bare med at komme udenfor. Det gode vejr varer ikke længe, og både børn og voksne har godt af al det solskin, vi kan få (selvfølgelig med solcreme på). Her giver vi dig et par gode idéer til lækkert udendørslegetøj, som uden tvivl vil lokke børnene udenfor i det gode vejr og give mange gode stunder i sommerferien.

En el-motorcykel med fart på

Siden el-biler og el-motorcykler til børn kom på markedet, har de været et stort hit. Børn elsker at kunne imitere de voksne, og el-køretøjerne giver dem en god træning og bevidsthed om at køre. Den bliver nyttig senere i livet, når de skal til at køre en rigtig bil eller motorcykel.

Selvom det kan lyde farligt, kan en el-motorcykel ikke køre mere end 5-8 km i timen. Det er cirka samme tempo, som når man går, så barnet er helt sikkert. En el-motorcykel er også lavet til at blive kørt af børn, så den er på alle måder optimeret til at være sjov og sikker for børnene.  Læs mere om el-motorcykler og find den helt rigtige model her.

Løbecykel til de mindste

Til mindre børn kan en løbecykel være et stort hit. Løbecyklen kan bruges fra barnet er omkring 2 år, og den er fantastisk til at styrke barnets motorik. Med en løbecykel kan barnet følge med ved siden af, når I går eller cykler en tur, og det er en rigtig god måde for barnet at opleve verden på. Samtidig kan cyklen bruges til at brænde lidt energi af, hvis der er brug for det.

Undersøgelser viser, at børn der har brugt en løbecykel, har meget nemmere ved at lære at cykle. Faktisk kan man ofte springe cykeltræningen helt over.

Jungle Gym til mange timers sjov

Et Jungle Gym er det ultimative legeredskab til udendørs brug. Legetårnet kan købes med lige præcis de funktioner, der passer til jer og jeres børn, og I kan bygge til med tiden. Med et Jungle Gym træner børnene deres motorik, mens de prøver deres egne grænser af og leger spændende lege.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*