Gode råd til at rejse med børn

Skal du have børnene med på ferien, men gruer du lidt for flyveturen? Det er ganske naturligt. Især hvis det er børnenes første tur i flyvemaskinen. Det kan nogle gange være lidt nervepirrende, hvis man frygter, at det hele ender i kaos. Derfor er det en god idé at planlægge turen og tænke grundigt over, hvad der kan gøre rejsen god for dine børn. Planlæg ligeledes sjove og børnevenlige aktiviteter på ferien – og selvfølgelig masser af ture til iskiosken.

 

5 råd til ferien med børn

  1. Pak en taske med dit barns favoritlegetøj. Dette holder dem beskæftiget undervejs, og det kan være rart for børn at have noget velkendt med på turen.
  2. En lille madpakke. Det kan være svært at forstå, hvis maden ikke kommer, når man er sulten. Pak derfor en müslibar, gulerødder, rosiner og lignende, så dit barn kan få en lille snack og undgå at blive gnaven på grund af sult.
  3. Næsespray, panodil junior og tyggegummi. Dette hjælper, hvis dine børn får ondt i ørerne i flyet, når lufttrykket ændrer sig ombord på flyet.
  4. Babymos til de helt små. Du kan nemlig risikere, at dit barn ikke kan lide smagen af de lokale produkter, når I er nået frem. Derfor er det godt at have noget i baghånden.
  5. Den får du brug for, hvis du vil sidde ude på terrassen om aftenen, mens dit barn ligger og sover indenfor. Det er en tryghed, og det kan give mere frihed til dig.

 

Et familievenligt rejsemål

Hvis du søger en feriedestination, der byder famlien velkommen, er Tyrkiet et glimrende forslag. Her finder du børnevenlige strande, familieorienterede hoteller og mange sjove aktiviteter. Det har længe været en favorit blandt danskere – og med god grund. Landet har et dejligt klima, skønne naturscener og et væld af historiske og kulturelle seværdigheder. Oplev også et spændende køkken med naturlige, lokale råvarer. Priserne i Tyrkiet er ofte også ganske overkommelige, hvilket åbner for flere muligheder og oplevelser på ferien. Hvis du er nysgerrig efter mere information, så læs med her og rejs til Tyrkiet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*