Gode tips til sommeren i Danmark

Der er fuld gang i vaccinationerne i Danmark, og landet er begyndt at lukke mere og mere op. Alligevel skal vi nok ikke forvente, at det bliver en sommer med masser af udlandsrejser og ture til sydens sol unden restriktioner. For selvom vi nærmer os foråret og lysere tider her i landet, så er det ikke som det var for to år siden. Planerne siger, at alle danskere er vaccineret eller har mulighed for at blive vaccineret i slutningen af juni. Sådan er det dog ikke nødvendigvis i resten af Europa, hvilket betyder, at det ikke er en selvfølge, at der bliver åbnet for turister på de populære destinationer.

Ferie i Danmark

Det betyder, at der uden tvivl igen i år kommer til at være rigtig mange danskere, der holder ferie her i landet. Mange fandt da også ud af sidste år, at Danmark faktisk byder på meget mere, end man lige går og tror. Der er nemlig mange, der har været vant til at rejse sydpå hver gang det har været sommerferie, og derfor ikke taget sig tid til at se hvad vores dejlige land byder på.

Der er naturligvis den klassiske løsning med at tage i sommerhus eller på campingplads. Begge disse muligheder er en fantastiske måde at holde ferie på, men Danmark kan mere end det. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at du kommer ud og oplever landet.

Storslået natur

Vi er måske et land uden høje bjerge, men vi har stadig en storslået natur. Hvis du er interesseret i at opleve den, kan du med fordel vælge at tage på vandreture i Danmark hvor der er en guide med, så du se nogle steder, du ellers ikke lige nødvendigvis ville finde selv. Især i Jylland findes der mange fantatiske skove, dale og vild natur, så hvis du vil se, hvad Danmark virkelig kan byde på, så bør du overveje det.