Gør dit hus klar til salg i din sommerferie

For at få solgt dit hus skal der gøres en masse forarbejde, som kræver tid man ikke nødvendigvis har til rådighed i hverdagen.

Men nu er det endelig sommer, og du har derfor rigeligt med tid til at gøre dit hus indbydende og lækkert til fremvisningen. Vi har samlet nogle tips til hvordan du gør dit hus helt klar til fremvisningen.

 

Oprydning og rengøring

Det første step i din forberedelse er naturligvis oprydning og en hovedrengøring. I løbet af få sekunder har de boligsøgende allerede dannet sig et førstehåndsindtryk af din bolig, og derfor er oprydning og hovedrengøring essentielle elementer i forsøget på at give dine besøgende en positiv oplevelse.

Sørg derfor for, at der ikke er for mange unødvendige småting i vindueskammene og at der generelt ser ryddet ud. Det er dog alligevel vigtigt, at du beholder nogle af dine ting, for at skabe en hjemlig stemning, som de boligsøgende kan spejle sig i og blive inspireret af.

 

Fiks de mindre ting

Det er ikke meningen at du skal foretage den helt store renovering af dit hus før, du kan sælge det. Du kan sagtens slippe af sted med at reparere de mindre ting i din bolig.
En af de tiltag der vil gøre underværker, er at male alle rum. Maling er forholdsvis billigt, og det kræver ikke at du har erfaring inden for håndværk. Du vil næsten ikke kunne genkende dit hus efterfølgende!
Du skal selvfølgelig også sørge for at din have ser præsentabel ud til fremvisningsdagen. Så slå græsset, vand dine blomster, klip hækken, og hvis du ligesom mange andre døjer med flisepest, er det også en god ide at få dine fliser renset.

Snacks til fremvisningen

En boligfremvisning kan sammenlignes med et besøg fra nogle af dine gode venner, bortset fra at du nødvendigvis ikke er til stede. Det vil være ejendomsmægleren der fremviser huset, og indtager rollen som vært.
Det vil give et rigtig positivt indtryk, hvis du efterlader alle rum lyse med fortrukket gardiner. På den måde synes rummene større, og de vil fremstå mere indbydende.
Et godt råd er også at stille en buketblomst på bordet, da det er din måde at sige velkommen på, hvis du ikke er til stede. Yderligere er det god stil at stille kaffe og kage til rådighed for dine gæster.

Hvis du følger disse 3 lette tips, vil dit boligsalg være lige om hjørnet, og du er nu klar til at kigge efter en ny bolig. Det anbefales at kontakte boligadvokaterne Hviid, da de kan fungere som din sparringspartner og stå klar til at hjælpe dig igennem alle boligkøbets faser.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*