Gør klar til sommeren

At corona virussen har ramt Danmark, er der der nok ikke længere nogen der kan være i tvivl om. Udover at den har ramt Danmark, har den som bekendt også ramt resten af verden. Vi er lige nu i en tid der er præget af meget stor usikkerhed for tiden. Alle er enige om, at corona virussen forsvinder igen. Hvornår det sker er der dog ikke mange, der tør spå om. Det betyder også, at de sommerferieplaner som mange havde, måske har ændret sig.

Vi kan kun krydse fingre for, at det er ved at være forbi, når sommerferien står for døren. Der er dog også en god sandsynlighed for at anbefalingerne stadig vil lyde, at man skal holde sig fra større forsamlinger.

Hold ferie i Danmark

Der er med andre ord også mange gode grunde til at afholde sin ferie i Danmark i år. Udover at det er mere sikkert, så har den danske økonomi også brug for at så mange af os som muligt bruger vores penge her i landet. Tager man på charterferie, er der stort set ingen indtægter til Danmark. Lejer man derimod et sommerhus og bruger pengene på dagligvareindkøb, restauranter, forlystelser og danske produkter så hjælper man hele samfundet.

Her i landet har vi faktisk masser af strande, der fint kan måle sig med de store udenlandske. Ja, vandet er godt nok lidt koldere, men det er der ikke nogen der tager skade af.

Hold ferie hjemme

En anden mulighed kunne også være, at man holder sin ferie hjemme. Især hvis man har en have er der faktisk rig mulighed for at lave feriestemning lige udenfor døren. Køb et badebassin som dette og i har pludselig jeres egen pool, uden det har kostet jer 30.000 i en pakkerejse. Det er godt for den danske økonomi, det er godt for jeres privatøkonomi og så er det ikke mindst godt for klimaet, hvis man dropper de lange flyrejser eller lange køreture.