Guide til oplevelser i Danmark for hele familien

Skal du og familien holde ferie i Danmark og vil i gerne ud og opleve det smukke land, så giver vi dig her nogle gode bud på hvad i bør opleve sammen.

Vi har gjort vores bedste for at variere listen så godt som muligt, der er derfor oplevelser til store og små børn, der er de gratis oplevelser, dem der koster lidt mere, til familier der elsker action og fart og til dem der vil opleve den smukke danske natur helt tæt på.

Tag med familien på bakken

Bakken er for hele familien, der er forlystelser og sjov til de helt små børn og så er der forlystelser for store børn og voksne. Bakken ligger i smukke omgivelser og det er nemt at komme til med offentligt transport. I forhold til Tivoli, så er der heller ingen entre på Bakken, man går ganske enkelt lige ind i forlystelsesparken og betaler dermed kun for de forlystelser man benytter sig af.

Hvem er familien hurtigste i en GoKart?

Er din familie til fart og spænding og har i altid en intern konkurrence i familien om hvem der er den bedste og hurtigste til selv de mindste ting. GoKart er utrolig sjovt og i kan let udfordre hinanden og se hvem der er den bedste og hurtigste kører i familien. Der er ingen tvivl om at børnene vil elske det såvel som de voksne.

Besøg Møns klint

Hvis jeres familie mere er til naturoplevelser og flotte omgivelser, så er møns klint absolut et besøg værd. Ved selve klinten vil du kunne se det krystalklare vand, i vil kunne gå en lang tur og der er endda mulighed for at booke sig ind på campingpladser tæt på så i kan opleve området på nærmeste hånd.

Afslapning i kongens have

Bor du inde i Storbyen og har du planer om bare at nyde københavn til sit fulde, så kommer du ikke uden om at besøge kongens have, gerne ofte og bare med ren afslapning. Om sommeren i kongens have er der altid masser af mennesker, tag familien med sammen med en kurv med noget mad og en fodbold og så kan i hygge jer i flere timer.

Tag på vikingetogt

Vil din familie prøve noget helt unikt, så burde i prøve at leve som de gamle vikinger, Maritimt forsøgscenter i Kirke Hyllinge tilbyder sejlads i gamle vikingebåde, der er altid instrukøter med ombord som fortæller om skibene, fjordene og hvordan vikingerne levede. Det er en unik oplevelse for hele familien, men man skal ikke være bange for at tage fat da alle skal hjælpe til med at ro.

Alene i Danmark er der som du kan se utroligt mange oplevelser for hele familien, nogle er hyggelige og afslappende, andre er fyldt med action og underholdning og andre er fyldt med natur og historie.

Hvis du ønsker flere gode ideer til hvad du og familien kan foretage sig i ferien, så se denne liste med Gratis oplevelser for familien og se ligeledes denne liste over andre oplevelser på Gavespot.dk 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*