Hold sommerferien i Danmark

Det er januar og den koldeste tid på året, så hvis du dømmer om sol og sommer, er du nok ikke den eneste. Du er måske allerede så småt begyndt at overveje hvordan I skal holde sommeferie i år. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien og en lille ting som budgettet der sætter grænserne for, hvordan den skal være.

Der er rigtig mange, der smutter i lufthavnen og flyver til solens varme eller pakker bilen godt op og kører til Gardasøen eller lignende. Vi danskere er vilde med at komme sydpå, hvilket nok ikke mindst skyldes, at den danske sommer kan være ganske lunefuld. Sidste år var der eksempelvis ikke en eneste rigtig sommerdag i industriferien. Alene af den grund er der nok mange, der overvejer at tage et sted, hvor sandsynligheden for sol og varme er væsentlig højere – og det er ærgreligt.

Hold ferie i Danmark

Vi bor i et af verdens dejligste lande. Det er godt nok ikke så stort og temperaturene kan være lidt lunefulde om sommeren, men der er ikke meget der kan hamle op med en dansk sommerdag, og mon ikke sommeren bliver god i år.

Danmark har utrolig meget at byde på, og der er mange andre måder at opleve Danmark på, end ved at leje et sommerhus eller besøge en campingplads. Vi har lavet en lille liste over gode forslag til hvordan du kan tilbringe sommeren i Danmark og virkelig opleve noget. Eneste krav er, at i har en bil. Danmark er ikke større end at man rimelig hurtigt kan komme lige meget hvorhen det skal være.

  • Tag på et slotsophold – der findes mange skønne slotte i Danmark, og de oser af historie og oplevelser. Uanset om det er en familietur med børn, eller I bare er to, er et slotshold en god måde at få oplevelser og lidt historie på samme tid.
  • AirBnB – lej et hus i et normalt boligområde i stedet for et sommerhus i et isoleret sommerhusområde. På den måde er det meget lettere at komme ud og opleve noget.
  • Tag på kanotur – gudenåen er et af det mest naturskønne områder i Danmark. Det er en fantastisk måde at holde ferie på, både med og uden børn. Her spiller vejret dog ind. Det er de færreste de synes det er sjovt at sidde 7 timer i en kano i regn.
  • Besøg en by du aldrig har været i. Århus, Odense, København er populære er feriemåneder, men har du egentlig været i Roskilde (undgå festivalugen), Ribe, Svendborg eller en af de mange andre dejlige danske byer i mere end en dag?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*