Januar betyder booking af sommerferier

Om under 30 dage går vi ind i et nyt kalenderår, som hedder 2018. Ligeså snart vi rammer 2018 og januar måned, bliver det igen hverdag for rigtig mange mennesker. Festmusikken kan igen slukkes, julepyntet kan pilles ned og folk skal igen tilbage på arbejde efter en forhåbentlig god juleferie.

Julen er altid en dejlig tid, der byder på en masse socialt samvær med dem man har kær. Tiden er fyldt med god mad, musik og dans – og man støder måske ind i gamle venner og bekendtskaber man ikke har set i meget lang tid.

Salget boomer

Ligeså snart vi rammer januar måned, begynder salget af sommerferier at stige markant. Det hænger sammen med, dels fordi januar måned er meget kold og lang, og kulden er bare endnu sværere at acceptere i en januar måned kontra december eksempelvis.

Dette betyder altså også at rigtig mange danskere booker deres sommerferie i januar og februar måned, eftersom de allerede på dette tidspunkt mangler noget at se frem til. De lysere dage og mildere temperaturer, hvor energiniveauet bare er lidt højere end den er det lige i denne tid.

Der er fordele og ulemper ved en tidlig booking

Det kan både være godt og skidt, at bestille sin sommerferie i god tid. Gør man det udelukkende på grund af praktiske årsager, fordi man har børn m.m. giver det naturligvis god mening. Gør man det kun fordi man ønsker at have noget at se frem til, og skal bruge dette som en motivationsfaktor for at kunne komme igennem disse lidt mere kedelige måneder, kan det blive et problem.

Problemet opstår i, at man ikke nyder det øjeblik man befinder sig i lige nu – altså nuet. Dette kan altså påvirke ens energi og overskud, og gennem forskning vil man reelt set have lettere ved at blive ramt af eventuelle depressioner og nedture, som desværre også følger med i denne tid.

Dagens rejsetip

Udover det er vigtigt at passe på sig selv, er det også vigtigt at være forberedt i forhold til uforudsigelige scenarier der kan opstå på sådan en rejse.

Tip: Vælger du at booke din rejse med fly, er det meget vigtigt du er opmærksom på dine krav i forhold til eventuelle flyforsinkelser eller flyaflysninger på din tur. Hvert sommer rammes hundrede tusinder af dette, men er ikke opmærksomme på deres erstatningsmuligheder.

Først og fremmest kan det blive en dårlig start, eller afslutning på ens ferie. Det kan være ekstremt belastende at stå i en lufthavn med fyldte kufferter, eventuelle børn, men med flyforsinkelser eller sågar aflysninger i bagagen.

Undersøg dine rettigheder hjemmefra, sådan du er klar til din sommerferie 2018.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*