Kvit cigaretterne og få råd til sommerferien

Vi ved det alle sammen godt. Det er meget dyrt at ryge de traditionelle og usunde cigaretter. Og derfor kan den dårlige vane komme til at betyde, at man er nødt til at vælge andre ting fra i sin hverdag, fordi man er nødt til at have penge til sine dyre cigaretter. Nogle er for eksempel nødt til at droppe at tage på sommerferie, fordi der ikke har været plads i budgettet til at få sparet op. Så hvis du gerne vil på sommerferie i år, så er det nu, du skal til at kvitte dine cigaretter.

 

Den svære vane

Dog er det ikke det letteste i verden blot at droppe sine traditionelle cigaretter. Og heldigvis er der heller ikke nogen grund til helt at droppe den fornemmelse og vanedannende følelse, som det giver, når man ryger. Man kan nemlig fordel skifte sine traditionelle cigaretter ud med en e-cigaret– som lige nu kan købes udstyr til på tilbud. En sådan skal kun købes én gang, hvorefter man blot fylder den med ikke-skadelige e-væsker og aromaer, som der ikke koster i nærheden af det, som en pakke traditionelle cigaretter koster, når man skal købe en sådan hver dag. Det er således en let måde at finde en besparelse i ens økonomi og samtidig få en sundere livsstil.

Stor besparelse

Ved at skifte til at ryge på en e-cigaret er det således muligt pludselig at spare en mængde penge hver dag. Lad os sige, at du normalt ryger en hel pakke cigaretter om dagen. Og en sådan pakke koster cirka 40 kroner – hvis man kan nøjes med de billige mærker. Hvis man kvitter den vane, sparer man på en uge 280 kroner. Og det giver faktisk svimlende 14.560 kroner på et år. Det vil sige, at det pludselig bliver let at få råd til sommerferien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*