LittleFrog – når du holder sommerferie med den lille

sommerferie med den lille

Sommeren er lige rundt om hjørnet. Er du nybagt mor, men ønsker stadig at kunne komme med rundt og have det sjovt, samtidigt med, at den lille nye er med til det hele? Leder du efter en slynge til en formidabel pris? Hos LittleFrog kan du let finde den bedste slynge til dit behov. Den vil give dig helt fri bevægelighed, så du frit kan komme rundt med barnet, som samtidigt er helt tæt på dig. Det giver mere nærhed at have sit barn ved sig. LittleFrogs kvalitetsslynger vil være det helt rigtige for den, som ønsker at komme tættere på sit barn. Du kan forebygge stress ved at have dit barn tæt på dig, da det udleder et hormon, som bekæmper stress og hjælper med fordøjelsen.

Naturvenligt produkt

Hvis du ønsker at finde den perfekte slynge til sommeren, og du samtidigt er miljøbevidst, så køb littlefrog. Det er et firma fra Polen, der laver de flotteste slynger af virkelig høj kvalitet. Priserne er fordelagtige. Alle kan være med i deres prisleje. De produceres og designes henne i Polen, hvorefter de sendes videre og hjem til forældre, som køber deres produkter. Alle produkterne er certificerede; materialerne er miljøvenlige. Der er ingen giftige kemikalier i deres produkter ej heller tungmetaller eller andre allergifremmende ting.

Flotte produkter i alle mulige farver

Deres produkter opstår i samarbejde med kunderne, altså forældre. De har meget personlig erfaring på grund af deres meget tætte samarbejde. De mennesker, som har lavet firmaet, har selv børn og er derfor også erfarne på denne front. Producenterne værner virkelig om kvaliteten af deres produkter, hvorfor det også kan mærkes når man tager slyngen i brug rundt om maven.

Deres vikler kommer i mange farver, de er meget smukke. Derudover får du også glæden ved at have dit barn tæt på dig, når du f.eks. skal på ferie og gerne vil have hænderne frie til at lave andre ting, også mere end bare banale ting. Når du skal ned og købe ind på ferien, så bliver det heller ikke et problem med en slynge fra Littlefrog. Plus du vil komme til at se godt ud med deres farverige produkter. Det er nemlig det helt rigtige valg til den, som er bevidst omkring mode. Det er til dem som ønsker gode ting for naturen og miljøet og samtidigt gerne vil have et produkt, som de har råd til, nemlig ikke koster det hvide ud af øjnene.

Køb produkterne på denne side.

Den optimale løsning til ferien til sommer

Ferien kommer snart. Du skal have den optimale bæreløsning til den nyfødte. Vælg en slynge fra LittleFrog. Du skal dog bestemme dig for længden og materialet. Men fortvivl ikke, for med en af LittleFrogs slynger, så vil du få utroligt meget nærvær og kvalitetstid med den lille. Du behøves ikke engang at gå på kompromis og du får din lille nye tæt på dig. Om du har prøvet at købe og bære en slynge før, så er Littlefrog lige noget for dig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*