Mangler du hjælp til at finde ud af, hvad du skal lave i din sommerferie? Læs med her

En sommerferie kan føles lang, hvis du med tiden løber tør for aktiviteter. Det er afslappende at ligge hjemme til en god serie eller film… men bliver det ikke for kedeligt i sidste ende? Vi er alle forskellige, og nogle mennesker nyder at lave absolut ingenting. For andre, kan tiden føles uendelig, og de kan føle, at der mangler at ske noget. Her er der nogle forslag til aktiviteter, der kan få din sommerferie op i gear igen.

Escape rooms

Der findes mange escape rooms i København. Der findes blandt andet Mystery Makers, der har forskellige rum, som du kan vælge mellem. Det er muligt at booke alt efter, hvilket rum, som du synes ser sjovest ud. Her skal i forsøge at komme ud, inden tiden er gået. Det er målet med hele spillet. Det kan være, at det lykkes, men det kan også være, at i ikke når at regne det hele ud, før tiden er gået. Hos Mystery Makers, findes der mange sommerferie aktiviteter.

Besøg en by i Danmark, som du aldrig har været i

Det lyder måske som en underlig aktivitet, men det kan være en virkelig spændende og lærerig oplevelse. Du kan vælge at tage din familie eller nogle gode venner med og besøge en ny by. I kan læse på internettet, hvad der er at lave i den by, og så kan i ellers udforske forskelige madsteder. I kan se de ting, der bare skal ses i den by, og herved får i en hyggelig dag ud af det.

Vær i naturen

Hvis du er træt af at ligge foran tv’et, kan du vælge at tage et aktivt valg om at bruge mere tid i naturen. Det kan være daglige gåture i skoven, som for resten også er godt for dit helbred.