Oplev Danmark på to hjul

Man glemmer ofte, hvor smuk Danmark er. Særligt når det er vinter, og man helst vil være indenfor. Men nu hvor solen er begyndt at skinne, og temperaturen så småt stiger, får man en naturlig trang til at bevæge sig ud. Hvis du godt kan lide den friske luft og gerne vil opleve Danmark fra sin smukkeste side, så er cykelferie en fantastisk mulighed. Når du cykler rundt, vil du se noget af Danmark, som du aldrig har set før, og du vil blive overrasket. Oveni købet får du gratis motion, en masse frisk luft og mulighed for at være sammen med dine venner eller familie på en sjov og anderledes måde.

Lad ruten gå til Sydfyn

Danmark er spækket med muligheder, når det kommer til cykelruter. Det kan derfor være svært at vælge sin rute. Sydfyn er på mange måder en ideel destination, når det kommer til en cykelferie. Området har geografisk en helt tilpas størrelse, og afstandene mellem byerne er passende. Du vil cykle ad hyggelige, snoede landeveje gennem idylliske landsbyer og møde stråtækt huse, frugtplantager og små vejboder. Du er hele tiden tæt på lækre badestrande, hvor du kan tage en dukkert. Både Assens, Faaborg, Svendborg, Glamsbjerg og Nyborg er klart et besøg værd. Derudover er det oplagt at tage på øhop i det sydfynske øhav. Fra både Svendborg og Faaborg går der færger til bl.a. Tåsinge, Ærø, Lyø, Bjørnø og Avernakø. Overalt vil du kunne besøge små butikker, hyggelige cafeer og museer.

Overnatning for enhver smag

Når det kommer til overnatningsmuligheder, så er der noget for enhver smag. Hvis du er til den mere primitive løsning, så kan du blandt andet slå dit telt op på en campingplads, leje et telt eller booke en plads i en shelter. Er du til en mere komfortabel udgave kan du booke en overnatning på et Bed and Breakfast, et vandrehjem eller et hotel. Det er altså en ferie, som byder på socialt samvær og fælles oplevelser. Husk at tage en masse billeder undervejs, så I efterfølgende kan samle jeres fælles minder i en fotobog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*