Rejs og gør en forskel

Udfør frivilligt arbejde med dyr i udlandet, hvis du gerne vil gøre en forskel og opleve vilde dyr helt tæt på. Du ser dyrenes udvikling og er med til at styrke deres helbred, så de forhåbentlig kan komme tilbage i den vilde natur. Med Adventuredk kan du få store oplevelser og samtidig hjælpe, der hvor der er mest brug for det.

 

Gør en forskel

Når du udfører frivilligt arbejde med dyr i udlandet, er du med til at forbedre livet hos de dyr, du arbejder med. Du hjælper dyrene med at klare sig selv og komme tilbage i naturen, hvor de hører til. Der er mange forskellige grunde til, at dyrene havner på dyreinternaterne. Nogle dyr kommer ind på grund af skader, mens andre har været i fangeskab og skal lære at overleve i naturen igen. Hvis det ikke var for det frivillige arbejde, ville dyrene dø, da de ikke vil kunne overleve i den barske natur.

 

Fede arbejdsopgaver

Du får nogle helt unikke oplevelser ved at udføre frivilligt arbejde med dyr i udlandet. Det er kun ved at arbejde frivilligt, at du kan komme så tæt på de vilde dyr. Du kommer ikke til at kede dig, når du arbejder frivilligt med dyr. Der venter en masse spændende og lærerige arbejdsopgaver. Du kommer blandt andet til at hjælpe med at fodre dyrene, og nogle steder kommer du sågar til at give sutteflaske til de små løveunger. Der vil også være andre knap så sjove opgaver såsom at fjerne dyrenes afføring, men når man gør det i selskab med andre unge fra hele verden, bliver det hele lidt sjovere.

 

Nye venskaber

Ud over det spændende arbejde med dyrene vil du møde andre mennesker fra hele verdenen. Der opstår et specielt sammenhold mellem jer, da I alle er på stedet af samme årsag. Alle arbejder mod samme mål og ønsker at gøre en forskel i dyrenes liv. Det gør hele oplevelsen bedre, at du har nogle at dele dine minder med. Det er enormt spændende og lærerigt at møde mennesker fra andre lande. Du lærer om deres kultur og traditioner og bliver inspireret af deres levemåde. Nogle danner livslange venskaber på tværs af forskellige nationaliteter. Fordelen ved dette er, at du altid har nogle at besøge rundt omkring i verdenen.

 

Oplev kulturen

Når man arbejder frivilligt med dyr i udlandet, bor man som regel det samme sted i en længere periode. Det gør, at du har mulighed for at dykke ned den ægte kultur og opleve stedet fra de lokales synsvinkel. Du lærer om de lokales traditioner og ser, hvordan man lever andre steder i verden. Du bliver en del af de lokales hverdag og hjælper til med daglige gøremål. Når du udfører frivilligt arbejde kommer du tæt på det hele – kulturen, de lokale og dyrene.

 

Verdens bedste job

Frivilligt arbejde med dyr er tæt på at være verdens bedste job. Det er utroligt givende at arbejde med dyr, der har brug for hjælp. Du kommer tæt på sårede og forældreløse dyr, der har brug for kærlighed og pleje – og det er du med til at give dem. Følelsen af at gøre noget godt og yde en indsats blandt sårede dyr er helt fantastisk. Du får uforglemmelige minder med i bagagen, som du kan tage med dig resten af livet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*