Rejser du med børn? Prøv all inclusive på din næste sommerferie

Efteråret og vinteren banker lige så stille på døren. Det betyder, at vinden bliver kold, timerne med dagslys bliver kortere, og bladene begynder at blive orange, og inden længe falder de af træerne. Derefter venter et par måneder med sne og kulde, inden foråret igen viser sig. Alligevel er det allerede nu en god idé at begynde at spekulere over næste års sommerferie – for det er nu, at rejserne er billigst.

 

Tag børnene med, og lad spekulationerne blive hjemme

 

For mange familier med småbørn og teenagere kan det virke uoverskueligt at rejse til udlandet. En af de store spekulationer går på økonomien og det store planlægningsarbejde, der venter forude for en rejse. For man kan let finde en rejse til udlandet til billige penge – men man skal huske at medregne elementer såsom overnatning, transport til og fra lufthavnen samt måltider og drikkevarer tre gange om dagen samt snacks og is.

 

Book hjemmefra

For at gøre planlægningsarbejdet lidt mere overskueligt har rejseagenter som Travelmarket samlet og sammenlignet priser på flyrejser, afbudsrejser og pakkerejser samt mulighed for at sortere efter rejser, der tilbyder all inclusive. Med all inclusive vil det sige, at du på forhånd gennem bestilling af rejsen har betalt for alle måltider på rejsen, for drikkevarer og for en række andre faciliteter og goder, som du og familien frit kan benytte jer af på ferien. På langt de fleste hoteller er snacks og is også medregnet i all inclusive prisen – men det er altid en god idé at tjekke, hvad der er inkluderet i prisen. På den måde slipper du for kedelige overraskelser, når familien spiser i hotellets restaurant, og du kan i stedet nyde ferien med familien uden at spekulere på, om familiens yngste nu kan lide det, som bliver serveret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*