Sådan får du råd til flybilletten

I dag vælgere flere og flere danskere at tage til udlandet i sommerferien, og det kan der være mange forskellige årsager til. Hvis man gerne vil nyde sommeren på en eksotisk strand og være sikker på at få kulør på kroppen, så kan man eksempelvis vælge at rejse til Spanien.

Danmark er ikke kendt for at have de varmeste somre, så hvis man gerne vil have en solrig sommer, så vælger de fleste danskere at rejse til udlandet. Derudover så er det også afstressende at komme væk fra arbejde, og alt det man er vant til ved specifikt at rejse langt væk og ikke bare køre en tur i sommerhuset 30 kilometer væk. Men som de fleste ved, så er flybilletter ofte dyre, så man kan enten vælge at spare op til flybilletterne – det kan dog være, at man har sparet op længe og har penge til hotel, mad og hygge, men man mangler måske de sidste penge til flybilletten. Hvis det er tilfældet, så kan et SMS lån være en nem og hurtig løsning for dig.

Derfor skal du tage et SMS lån

Du skal ansøge om et SMS lån, hvis du står og mangler penge til ekstra udgifter. Hvad enten det er til flybilletten, hotellet eller noget helt tredje. Man kan låne 500-5.000 kroner, og den største fordel er, at det kun tager et par dage før, pengene står på ens konto. Man undgår derfor at skulle tage hen i en traditionel bank og skulle stille sikkerhed og samtidig vente på lange låneprocesser, før man kan få lov til at låne nogle penge. Derudover behøver man ikke at forklare sin økonomiske situation, eller hvad man skal bruge pengene til. Der er dog nogle krav, som skal opfyldes før, man kan ansøge om et SMS lån.

Hvilke krav er der til SMS lån?

Man skal være minimum 18 år, man skal have NemID, og man skal have en dansk folkeregisteradresse og en dansk bankkonto. Derudover skal man have en e-mailadresse, dansk telefonnummer, og man må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*