Sådan pakker du bedst en kuffert

Mange forbinder det at pakke en kuffert med at være ganske kedeligt og spild af tid. Det behøver dog slet ikke være så besværligt. Og du vil med garanti blive glad for at have brugt lidt tid på din pakning, når du kommer frem til din destination. Der er intet værre end en rodet kuffert eller ødelagte ting i kufferten. Tip nummer 1 er selvfølgelig at have den bedste kuffert til at pakke ned i! 

Fold dit tøj rigtigt 

Det kan være fristende bare at smide sit tøj ned i kufferten og lukke den. Desværre kan det næsten kun føre til krøllet tøj, og de færreste ferier har altså inkluderet et strygejern (og du anbefales heller ikke at slæbe et strygejern med). Du kan derfor med fordel bruge lidt ekstra tid på at lægge dit tøj ordentligt sammen, så du så vidt muligt at undgå krøllet tøj. Det fylder desuden også en del mindre, hvis du pakker dit tøj ordentligt sammen. Du kan også pakke store striktrøjer og lignende i vakuumposer, så de ikke fylder lige så meget i kufferten. 

Læg elektronik øverst i kufferten

Når du skal igennem sikkerhedstjek, skal du alligevel have alt elektronik og væsker op til tjek. Du bør derfor altid placere elektronik og væsker øverst i kufferten, så det er nemt at komme til disse ting. Generelt set anbefales du kun at medbringe elektronik på ferien, hvis det er højst nødvendigt for dig, og i så fald skal du selvfølgelig placere det øverst i kufferten. Hvis du skal stå og rode med at finde elektronik eller væsker i kufferten, kan du komme til at ødelægge resten af pakningen, som du har brugt tid på at lægge pænt. Så kan det jo være fuldstændig ligegyldigt, at du har lagt tøjet pænt sammen. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*