Sådan sikrer du dig lune sommeraftener

Der er nok mange af os, der må indstille os på, at den normale charterferie ikke bliver til noget i år. Det er umuligt at sige, om det overhovedet bliver muligt at rejse udenlands, og hvis det gør, har man så egentlig overhovedet lyst til det. Der kommer med andre ord til at være rigtig mange af os, der kommer til at bruge sommeren inden for landets grænser.

Men bare fordi man skal være i Danmark, betyder det jo ikke, at man ikke kan få de dejlige varme sommeraftener. Det kan jo være at vejret bliver helt fantastisk, og der er ikke noget der slår en dansk sommer. Alle de har oplevet en del danske somre ved dog også, at det kan svinge utrolig meget, og der er ikke de samme garantier for sol og varme, som hvis man tog til Kreta eller Tyrkiet.

Heldigvis kan man nemt give de lune aftener en hjælpende kunstig hånd. Ved at købe en terrassevarmer som denne, sikrer man nemlig at der er lunt på terrassen, hvor man sidder, også hvis sommeren skulle vise sig fra sine mere lunefulde side.

Der findes to typer er terrassevarmere, de kan få med gas eller de kan fås med el. Inden for begge dele findes der så en lang række forskellige typer og modeller. Hvis du tænker mest på hyggen, så er det nok gassen og ilden du skal gå efter. Hvis du tænker lidt mere økonomiske og miljøvenligt, kan du med fordel vælge en terrassevarmer der giver varme via el. Du kan finde et stort udvalg af dem her. 

Hvis du ikke allerede har en stikkontakt på terrassen, er det på høje tid at få det installeret. Du finder nogle flotte fra LK her.

Jo større et område den skal varme op, jo dyrere bliver den også i drift. De modeller der er billigst i drift, er dem der varmer via infrarøde stråler. Her er det nemlig det strålerne rammer, der bliver varmet. De “traditionelle” modeller varmer hele området omkring dem, hvilket selvsagt er dyrere i drift.