Sådan kan du holde sommerferie i hovedstaden

Der er rigtig mange forskellige steder i verden, du kan rejse hen i din sommerferie, og der findes også en masse danskere, der hvert år har travlt med at komme så langt væk fra vores eget skønne land som muligt.

Det er klart, at der er en masse anderledes kultur og natur at opleve ude i den store verden, men hvis du gerne vil have en rigtig god og spændende sommerferie, så kan du sagtens få det her i Danmark. Vores egen hovedstad har en hel masse at byde på, og hvis du gerne vil lære mere om din egen kultur, så er en sommerferie i København den bedste måde at gøre det på.

Nyd ren afslapning tæt på København

Det er naturligvis altid vigtigt at have fokus på at skulle slappe af i sin sommerferie. Det er ikke sjovt at skulle skynde sig fra sted til sted, og hvis du er vant til at have travlt i det daglige, er det en rigtig god idé netop at tillade sig selv at komme ned i gear, når du endelig er på sommerferie.

Hvis du leder efter et weekendophold med wellness som en del af din sommerferie i og omkring København, kan du tage på skønne Marienlyst strandhotel i Helsingør, hvor de netop tilbyder nogle fantastiske wellnessophold. Her får du den perfekte undskyldning for ikke at lave noget men i stedet bare slappe af og nyde livet.

Når du er vant til at arbejde en masse, er det virkelig bare balsam for sjælen at få lov til at slappe helt af. Der er en hel masse forskellige behandlinger, du kan få på Marienlyst, og de er også kendt for at servere rigtig lækker mad, så du kan være sikker på at blive plejet og passet efter alle kunstens regler.

Samtidig er hotellet beliggende lige ud til Øresund, så du er også tæt ved stranden og kan gå nogle fantastiske ture her, når du har brug for lidt luft. Når du gerne vil være kulturel, kan du lægge tur forbi Kronborg, der ligger lige ved siden af og altid er spændende at besøge.

Brug resten af ferien på at opleve spændende København

Efter en dejlig afslapning på Marienlyst strandhotel, kan det være meget passende at komme lidt tilbage til virkeligheden igen, og her kan du få en fantastisk ferie i selve København. Vores hovedstad har så meget at byde på, at det kan være svært for mange at følge med.

Der er en helt fantastisk historie i selve København, og derfor er det en god idé at give sig selv nogle dage i Hovedstaden for rigtig at nå i dybden med alting. Hvis I gerne vil have mest muligt ud af jeres tid i København, er det en rigtig god idé at skaffe et Copenhagen Card, der er et kort for turister, der blandt andet giver adgang til offentlig transport, og som også kan bruges som indgang til flere forskellige museer i byen, så du kan se en masse.