Sådan kan I komme sikkert frem til destinationen i bil

Danskerne er vilde med at holde ferie, og derfor er der også mange, der griber chancen, når den byder sig. Mange børnefamilier holder naturligvis ferie i den såkaldte skolesommerferie, mens andre vælger at holde ferie på andre tidspunkter af året for at undgå turistfælder, hede temperaturer samt store menneskemængder. Lige gyldigt hvornår man holder ferie, så er bilferien en populær ferieform – og det er både blandt børnefamilier men også hos familier uden børn. Overvejer du og din familie at køre på ferie, så kan I herunder blive klogere på, hvordan I sikkert kan komme frem til destinationen uden bøvl.

Planlæg nøje – og kør om natten

Har I før været afsted på bilferie, så har I sikkert også prøvet at holde i kø i mange timer på de tyske motorveje. Der er nærmest vejarbejde konstant, og derfor kan I næsten være 100 % sikker på, at I også ender i køtilstande på denne ferie. Dog kan I gøre meget for at planlægge og arrangere, så I ikke skal holde i kø i mange timer. Eksempelvis kan I køre fra Danmark om nattet. På den måde kan I hurtigt komme ud af Danmark uden for meget trafik, mens I også kan nå et godt stykke op igennem Tyskland, inden der kommer mange biler på vejene. Derudover er det naturligvis også vigtigt at pakke bilen med masser af mad og drikkelse, så I er helgarderet, hvis I alligevel ender i lange køer.

Hav styr på navigationen

Når man skal køre flere tusinde kilometer, kan man sjældent alle veje i hovedet. Derfor skal I sikre, at I har styr på navigationen, inden I kører afsted, så I ikke ender på om- eller afveje. Køb navigation til bilen her for at vide jer sikker på, at I kan komme sikkert frem i ordentlig tid til destinationen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*