Sjove idéer til forskellige aktiviteter i sommerferien

Sommerferien er tiden, hvor solen skinner og frugter smager meget bedre, end de plejer. Græsset er grønnere og folk er gladere. Men hvad skal du lave for at fordrive tiden? Vi guider dig til hyggelige ferieidéer i sommerferien.

Rejs ud i verden

Det bedste kunne være at rejse ud i den store, spændende verden og virkelig opleve hvad de forskellige lande og kulturer har at byde på. Hvis du er en af de heldige, som har tid og penge til at rejse ud, så overvej disse destinationer:

  1. Tokyo, Japan. Hvis du ønsker at blive blæst omkuld af noget af et samfund, som er så gennemsyret af deres egen kulturarv, skal du rejse til Tokyo. Tokyo byder på en masse forskellige og spændende oplevelser. Det er et mekka for barnlige sjæle, med flere etagers høje legetøjsbutikker og harajuku piger, som stolt befærder bydelen Harajuko med barnlig og ekstrem udklædning. Japanerne har også en helt anden rækkevidde, når det kommer til hvad vi i vesten finder barnligt. De kendetegnes nok ved at være et af de høfligste folkefærd i verden. Når man står på toget eller metroen, står folk pænt i kø for at komme ind. Hvis du ser en mand med maske over munden, er det ikke fordi han er bange for at blive smittet, men mere omvendt. Japanere bærer masker når de er syge og går i offentlige rum, for at undgå at smitte andre.

  2. Sharm El Sheik, Egypten. Ønsker du billig badeferie? Så er Sharm El Sheik stedet for dig. Her kan du nyde et eksotisk klima, i et historiefyldt og kulturrigt land. Udover de mange smukke strande og resorter, som Sharm El Sheik kan tilbyde, har de også et rigt undervandliv, hvor man snildt kan dykke og opleve verden under vandet. Egypten er et muslimsk land, men grundet terror for nogle år tilbage, er turismen faldet drastisk og de er derfor meget glade for at se vestlige turister igen. Husk at få vaccinationerne inden du rejser. På blivvaccineret kan du se hvilke vaccinationer, de anbefaler i forhold til hvilket land du skal til.

  3. Sveriges skove. Sverige har nogle vanvittigt smukke skove, hvor man kan vandre og bo, og som svenskerne selv nyder meget godt af. I selve skovene kan du finde huse og hytter hvor mange svenskere bor, i modsætning til Danmark, hvor vi ikke rigtigt bosætter os i de danske skove.

Få projekter af hånden

Sommeren er også et oplagt tidspunkt, at få nogle projekter du har haft i gang, eller haft i tankerne, færdiggjort. Her kan du få renoveret eller ordnet huset. En renovation er sikkert tiltrængt i en eller anden del af huset. Mange vælger at få renoveret køkkenet i sommermånederne. På den måde, kan de stadig nemt lave mad ude i haven, eller spise lækre salater som ikke kræver så meget udstyr eller plads. Hos Køkken24 kan du få billigt og lækkert inventar til køkkenet tilsendt.

Få ordnet haven. En velfriseret have er det bedste, når man står der en sommerdag og solen skinner, og man gerne vil slikke sol. Det er bare ærgerligt hvis haven er bulet og rodet. Det kan du også sætte nogle timer af til. På den måde, får du ryddet op i haven, og du får slikket noget sol og dyrket motion samtidigt.

Få ryddet ud i kælderen eller på loftet. Vi har alle et rum, hvor vi smider ting, vi ikke gider at kigge på. Desværre er det sådan, at de ting hober sig op og en eller anden dag skal der altså ryddes op. Hvorfor ikke gøre det nu, når du har tiden?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*