Sparetips: Sådan kan ekstrem opsparing give dig flere ferieoplevelser

I de sidste par år er begrebet Early Retirement Extreme gået hen og være noget, som flere har hørt om. Begrebet er blevet beskrevet i et utal af danske medier og i nyhederne.

I alt sin enkelthed går det ud på, at du bør leve for ekstrem få penge, så du på den måde kan gå tidligt på pension. Da vi er glade for vores job, vælger vi at omskrive den til, hvordan vi kan tage mere på ferie ved at bruge samme principper.

Lev for 20% af din indkomst

Hvis du gerne vil mere på ferie, skal du sørge for at skære ned på alle dine omkostninger. Du skal tænke over, om du godt kan lide at gå ud at spise, eller om du hellere vil på flere ferier hvert år.

Du skal starte med at skære ned på husleje. Hvis du ejer dit eget sted, kan du betale gælden hurtigt af, så du på den måde kan leve billigt efter få år. Du skal gennemgå alt i din økonomi og tænke over, hvor du kan spare.

Vi vil anbefale, at du kigger nærmere på alt fra dit madbudget til prisen på dine printerpatroner. Du kan nærmest spare på alt, hvis du har lyst til at gøre det.

Her får du en gennemgang af, hvordan du kan spare mere:

  • Få en billigere husleje.
  • Cut ned på dit madbudget og spis aldrig ude.
  • Sælg din bil. Hvis det ikke er muligt, kan du købe en benzinøkonomisk bil.
  • Gennemgå alle dine forsikringer.
  • Køb produkter på tilbud. Der er ingen grund til at købe tandpasta til fuld pris, når du kan købe det på tilbud.

Hvis du følger disse råd, vil du pludselig have 80% af din indkomst til at rejse for. Du kan stadigvæk spare 50% op til din pension og så ”nøjes” med at rejse for de sidste 30%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*