Tag på cykelferie, og oplev Danmark fra en helt ny vinkel

Ferie på en cykel kan give dig og familien en helt anderledes, og ikke mindst detaljeret oplevelse, af Danmark. Når transportformen er cyklen, får I lov til at opleve naturen og kulturen på tætteste hold.

 

Danmark er et oplagt land at opleve på cykel. Der er ingen bjerge, men massere af cykelstier og ruter. Faktisk findes der ifølge VisitDenmark mere end 11.000 km skiltede cykelruter i landet.

 

Fuld fart på sanseindtryk

En cykelferie foregår meget udenfor. I får altså lov til at opleve naturen og den danske landevej helt tæt på. Når man suser rundt på de danske landeveje i bil eller kører med tog, misser man rigtig meget af det smukke landskab. På en cykel ser og sanser du meget mere.

 

Netop på en cykelferie bliver sanserne sat i fuld spil. Der er fuglekvidder, forskellige dufte og følelsen af solen der varmer ansigtet, eller vinden der kan være din ven eller uven.

 

Hvis I vælger at sove i medbragt telt, vil naturoplevelsen blive endnu mere intens. Det kan dog være dejligt at minimere oppakningen, så hver mand blot skal cykle med sit eget tøj.

 

Heldigvis er der er et væld af vandrehjem rundt omkring i landet. Hvis cykelruten går over Nordsjælland, kan I f.eks. bo på Danhostel i Hillerød tæt på den Store Dyrehave. Klik her for mere information.

 

Intens kvalitetstid

Hvad enten du vælger at tage af sted med familie, venner eller blot din partner, bør I forberede jer på en intens samværsoplevelse. På en cykelferie kommer I sandsynligvis til at møde en række udfordringer og hårde situationer, der vil knytte jer endnu tættere sammen.

 

Hvis du ønsker en ferie, hvor I kan koble fuldstændig af fra teknologi og travlhed, er en cykelferie perfekt. Alle skal deltage aktivt, og der er ingen, der kommer til at sidde med hovedet i en telefon eller computer.

 

En cykelferie vil helt sikkert ikke blive glemt. Både de sjove stunder, men også da cyklen punkterede midt ude på landet, eller da I farede totalt vild, vil I kunne grine af I mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*