Tips til ferien i Danmark

Rækker pengepungen ikke til en ferie uden for landets grænser? Så skal du ikke være ked af det. Danmark er et utrolig smukt land, hvilket vi ofte tager lidt for givet. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du får en helt fantastisk ferie i vores kære hjemland, Danmark.

 

Glemt alt om fremmede gloser og bøvl med at bestille en stor fadøl. Når du rejser i Danmark, bliver kommunikationen ikke et problem og det skal du nyde. Der er stor forskel på hvordan man lever alt afhængig af, hvor i landet man bor. Hvis rejsen derfor går til Skagen, så snak med en lokal og hør personen ad, hvordan det er at bo i den del af landet. Det vil du næppe kunne gøre på et fremmed sprog og derfor skal du drage nytte af det, mens du kan.

 

Hvor skal turen så gå hen?

Er du i tvivl om, hvor turen skal gå hen, når du skal rejse rundt i Danmark? Det afhænger selvfølgelig af, hvor i landet du bor. Hvis du bor i Sønderjylland, så skal du ikke rejse rundt på de kanter. Besøg steder, som du ikke har besøgt før. Hvis du er helt på bar bund om, hvor rejsen skal gå hen, så kan du vælge at følge Margueritruten. Margueritruten tager dig gennem alle de smukkeste steder i Danmark. Ruten er over 3600 kilometer lang, så det kan du sagtens bruge hele din ferie på. Dog bevæger ruten sig ikke ud på øerne i Kattegat eller på Bornholm. Disse er dog også værd at besøge på din tur rundt i Danmark.

 

Hvordan kommer man rundt?

Den typiske måde at se Danmark på, er ved at køre i bil. Du kan selvfølgelig også vælge at tage det offentlige, men så er du begrænset til særlige afgange og på Margueritruten, er det ej heller muligt for busser at køre. Hvis du er frisk og i god form, kan du selvfølgelig også vælge at cykle Danmark tynd. Dog er det de færreste af vores kroppe, som kan holde til det. Derfor er bil den oplagte transportform at benytte, når du skal se Danmark. Hvis du rejser med børn og ikke ønsker at stoppe hver eneste kvarter, er det fordelagtigt at medbringe puder fra Georg Jensen, som børnene kan sidde på. På den måde beklager de sig ikke over, at de har ondt i bagpartiet. Desuden er det en god idé at medbringe såkaldte rejsegaver til børnene. Rejsegaver behøver ikke at være dyre, så længe de blot kan underholde børnene, når man kører på længere strækninger.

 

Hvad skal man medbringe? ¨

Du skal medbringe alle de ting, som du også ville have gjort, hvis rejsen gik til udlandet. Det indebærer for eksempel en badeble til de små børn og selvfølgelig badetøj til dig selv. Derudover skal du huske håndklæder. Alt afhængig af hvordan I skal overnatte, skal andre ting medbringes såsom en sovepose, telt og liggeunderlag. Da vejret i Danmark er meget omskifteligt, er det en god idé at medbringe tøj til al slags vejr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*