Tips til sommerferen: 3 digitale dimser til kufferten

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os ser frem til sommerferie, godt vejr og tidsfordriv med venner og familie. Det er tiden, hvor vi tager på ferie til varme destinationer, eller pakker bilen og drager rundt i det danske land.
Det kan være et kompliceret spørgsmål, når det kommer til at pakke tasken. Det er ofte her, at vi er nervøse for, om vi har fået det hele med, og om vi har pakket nok. Derfor kan du her finde 3 digitale dimser til kufferten, som du helt sikkert ikke må gå foruden, når du slapper af nede i syden med sol, drinks og saltvand.

Kom sydpå med det rigtige udstyr

Det er ikke alle, der pakker kufferten med elektronik. Nogle nyder at koble af og ikke at blive forstyrret af telefonopkald, arbejdsrelaterede mails, eller sure chefer, der ringer for at kalde dig på arbejde. Forhåbentlig sker sidstnævnte ikke. Sæt derfor mobilen på feriemode, og pak tasken med disse 3 fantastiske ting.

E-cigaretten afliver dine nikotinabstinenser på farten

Er du en ryger, så har du måske oplevet, at det kan være kompliceret at få adgang til en smøg. Det gælder fx, hvis du er ude på en længere vandretur, eller hvis du ikke har så meget plads i din kuffert. For lad os indse det: Badeshorts er vigtigere end kartoner. Derfor kan du med fordel aflive dine nikotinabstinensermed en e-cigaret. Den er handy, smart og genopladelig – og så fylder den ikke ret meget.

Tablets rummer mere en blot tidsfordriv

Jovist, du kan sagtens bruge lang tid på at skyde sure fugle efter grønne grise på flyvetyren, men en tablet giver dig også mulighed for at se dine feriebilleder i et større perspektiv. Udvælg de bedste med lethed, og redigér dem efter din smag.

Transportable højtalere skaber hyggen

Musik gør os glade, og derfor er transportable højtalere, som du kan have med ved poolsiden eller ned til stranden, et must i enhver feriekuffert.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*